Information gällande presentkort och bokning


Du måste ha ett giltigt presentkort för att boka tid.
Börja därför med att köpa ett presentkort och meddela sedan önskemål om dag/tid till tobias@nordicaerobatics.se

 

  • Pris: 3 995 kr

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här:
Payson


INTRODUKTIONSFLYGNING

Har du funderat på hur det känns att flyga upp och ner? Tror du att avancerad flygning är något för vildhjärnor och inte något för dig? Via en introduktionsflygning i avancerad flygning får du svaret!

Introduktionsflygningen är till för att du ska få prova på den glädje som flygning i allmänhet och avancerad flygning i synnerhet ger. Tillsammans med någon av våra instruktörer får du själv utföra de vanligaste avancerade manövrarna och får känna på g-krafter upp till 5 G. Provlektionen inleds med en 30 minuters genomgång av flygplan, nödprocedurer, fallskärm och de flygövningar som skall utföras. Sedan flyger ni i ca 25 minuter och går igenom manövrer som:

Looping
Roll
Hammerhead (Hjulning)
Immelmann (Topproll)
Spinn
Inverterad flygning

Efter introduktionsflygingen finns tillfälle att gå igenom eventuella frågor med instruktören och få vidare information om utbildningarna här på Nordic Aerobatic Center.

Om du inte vill flyga själv, varför inte ge bort en introduktionsflygning till någon i bekantskapen som present?!
Kontakta oss för mer information.